Română (România)

Şcoală de limba franceză pentru studenţii străini, pe Coasta de Azur: familie franceză gazdă (disponibil tot anul)


>

Fiecare familie gazdă este selectată pe criterii precise pentru a vă oferi cele mai bune condiţii de învăţare a limbii franceze !

Descriere
Venirea în Franţa pentru a învăţa limba franceză şi cazarea la o familie gazdă va reprezenta pentru dumneavoastră o modalitate de a fi într-o adevărată imersiune lingvistică, în care limba franceză va fi parte din viaţa cotidiană. Cazarea la o familie gazdă este adesea o bună ocazie de a cunoaşte francezii, modul lor de viaţă şi cultura lor. Nu este o întâmplare faptul că mulţi studenţi vorbesc despre "a doua familie" a lor, la sfârşitul sejurului în Franţa. Azurlingua alege, prin urmare, familiile gazdă, nu numai pe criterii de confort şi de poziţie geografică ci, de asemenea, şi pe acela de voluntarism. Acesta este motivul pentru care şcoala noastră de limba franceză acordă o atenţie deosebită la selectarea familiilor franceze ce vor fi gazde.

Oferta de cazare


• cameră pentru două persoane, împărţită cu un alt cursant
• cameră pentru o singură persoană (numai la cerere, pentru un cost suplimentar)

Masă
Pensiune completă, inclusiv micul dejun, prânz (la pachet, în zilele cu excursii) şi cină.

Localizarea familiilor
Toate familiile ce vor fi gazde sunt selectate cu prioritate dintr-un sector geografic aflat în apropierea şcolii; încercăm (fără excepţie) să vă asigurăm o locuinţă aflată cât mai aproape de şcoală, în medie la 10 minute de mers pe jos sau cu transportul în comun; de asemenea, atunci când organizăm excursii, seara, îi conducem cu microbuzul şcolii pe studenţii care locuiesc la familii aflate mai departe de centru; în schimb, atunci când terminaţi programul la şcoală, trebuie să vă întoarceţi pe cont propriu (vă reamintim că în cazul în care nu sunteţi majori, aveţi nevoie de o autorizaţie de ieşire pentru activităţile ce se desfăşoară în afara şcolii).

 
Sosire / Plecare
Transferul minorilor este inclus în preţ dar, dacă doriţi să veniţi pe cont propriu, recepţia se face începând cu ora 18.00. Familia gazdă vă va înmâna un regulament interior precum şi cheia de la apartament; camera trebuie să fie în mod imperativ eliberată în sâmbăta plecării dumneavoastră, înainte de ora 10.00.

Transferuri aeroport / Gară feroviară

Puteţi fi întâmpinaţi la sosire şi conduşi la plecare, la gară sau la aeroportul din Nisa; este suficient să ne comunicaţi ora sosirii dumneavoastră şi numărul zborului sau al trenului, cel târziu cu 5 zile înainte de data sosirii; acest serviciu de transfer este disponibil sâmbăta şi duminica, de la 8.00 la 22.00.

télécharger le règlement intérieur  Téléchargez le règlement intérieur (Descărcaţi regulamentul interior)

Atenţie! În iulie şi august, cursurile pentru elevii cazaţi la familii gazde au loc în Campusul „Parc Impérial”, bulevardul Suzanne Lenglen.

Tabere de vacanţă şi imersiune în mediul de familie din Franţa

Le saviez-vous ?

220 millions de personnes parlaient français en 2011 et le français est la deuxiemme langue la plus enseignée dans le monde

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Une destination d’exception : la Côte d’Azur


4000 personnes nous font confiance chaque année


Tous nos professeurs sont diplômés des universités françaises

 Une forte communauté, gage de qualité et de dynamisme (Facebook, tweeter..)


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 
Hébergements
pour Adolescents
image image image

Deveniţi Fan Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Cursuri pentru grupuri

Solicitaţi-ne cursuri adaptate!

Programme universitaire

cours pour groupes constitués


Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE