Română (România)
Înscrieri Condiţii generale

Condiţii generale

>

Visa
Dacă sunteţi cetăţean al Uniunii Europene, sunteţi scutit de viză.
Dacă nu sunteţi cetăţean al Uniunii Europene:
- Pentru un sejur de maxim trei luni şi fără un acord specific, trebuie să solicitaţi viză turistică la Consulatul Franţei din ţara dumneavoastră.
- Pentru un sejur în Franţa mai lung de 3 luni, trebuie să solicitaţi o viză de student de lungă şedere, ce dă dreptul unui permis de şedere, la Consulatul Franţei din ţara dumneavoastră. (A se vedea rubrica „ plată” de mai jos).

Înscriere
- Completaţi formularul de înscriere ataşat şi trimiteţi-l la biroul nostru prin e-mail sau fax, împreună cu un depozit de 250 de euro (a se vedea rubrica „Plată” de mai jos). La primirea formularului de înscriere, care atestă că acceptaţi condiţiile generale ale şcolii, o confirmare conţinând toate informaţiile relevante pentru sejurul dvs. şi o factură detaliată a cheltuielilor de şedere vă vor fi trimise prin e-mail sau fax .
- În caz de înregistrare tardivă (mai puţin de 15 de zile înainte de începerea sejurului dvs.), vă rugăm să ne contactaţi telefonic în prealabil.

Asigurare
- Trebuie să încheiaţi o asigurare individuală care acoperă toate riscurile călătoriei dvs. şi şederii dvs. (boli, accidente, furturi).
- Dacă sunteţi cetăţean al Uniunii Europene, solicitaţi formularul CEAM companiei dumneavoastră de asigurări,  pentru îngrijiri medicale.

Plată
- Trebuie să ne trimiteţi, la înscriere, depozitul de 250 de euro, de preferinţă prin card bancar Visa sau MC. Pentru plăţile prin cec sau transfer bancar, vă solicităm să ne contactaţi în prealabil. Soldul facturii dvs. trebuie să fie primit de noi nu mai târziu de 15 zile înainte de începerea sejurului dumneavoastră, fără memento-uri de la noi. După această perioadă, ne rezervam dreptul de a dispune de locul dumneavoastră.
- Dacă aveţi nevoie de viză, un depozit de 50% din costul sejurului dumneavoastră trebuie să însoţească obligatoriu formularul de înscriere, pentru a obţine invitaţia noastră oficială; soldul facturii dumneavoastră să fie primit de noi în termen de cel mult 15 zile înainte de începerea sejurului dumneavoastră, fără un memento de la noi. În caz de refuz al vizei, vă vom returna costul întregului curs (mai puţin 50 de euro pentru cheltuielile administrative), în cazul în care dovada refuzului de către Ambasada Franţei ne este furnizată.
- Plata dvs. trebuie să fie exprimată în euro şi liberă de toate drepturile şi taxele bancare.

Metodă de plată
- Prin card de credit Visa sau Master Card

- Prin transfer SWIFT plătit la:
BNP Paribas, Nice
CODE BANQUE : 30004
CODE GUICHET : 00642
N ° COMPTE : 00010412746
CLÉ RIB : 57
TITULAIRE : SARL AZURLINGUA
IBAN : FR76 3000 4006 4200 0104 1274 657
SWIFT : BNPAFRPPNIC

Foarte important: având în vedere întârzierile bancare, vă recomandăm să ne trimiteţi prin fax o copie a ordinului de transfer.

- Prin cec bancar sau Eurochèque în euro,  completat pentru AZURLINGUA
Indiferent de mijlocul de plată ales, asiguraţi-vă că numele cursantului/cursanţilor şi numărul de înregistrare se observă clar.

Anulare şi modificare
- Orice denegare de responsabilitate din partea dumneavoastră, cu o întârziere mai mare de 15 zile înainte de începerea sejurului dumneavoastră, va conduce la o reţinere de 140 de euro, taxe administrative, din suma plătită.
- Orice denegare de responsabilitate din partea dumneavoastră, cu o întârziere mai mică de 15 zile înainte de începerea sejurului dumneavoastră, va conduce la o reţinere forfetară de 290 de euro din costuri. Nicio rambursare nu se va efectua în caz de absenţă în prima zi de curs.
- Orice întrerupere sau modificare a sejurului dumneavoastră la Azurlingua nu conduce la nicio restituire.
- Azurlingua îşi rezervă dreptul de a modifica un curs în cazul în care numărul de cursanţi înscrişi este mai mic de patru. În schimb, vă vor fi propuse o rambursare a cheltuielilor sau un număr redus de lecţii, determinate de numărul de cursanţi şi de tipul de curs.
- Restituirile se vor efectua în termen de patru luni de la notificarea anulării adresată către serviciile noastre.

Plângere
Orice reclamaţie care nu a fost adresată serviciilor noastre în timpul sejurului dumneavoastră nu vor fi acceptate după plecarea dumneavoastră.

Sărbători legale
Cursurile nu au loc în zilele de sărbători legale şi nu vor fi nici rambursate nici recuperate în alte zile, cu excepţia cursurilor individuale care se vor recupera în timpul sejurului dumneavoastră.

Regulamentul interior al şcolii
Încă de la sosire, va trebuie să respectaţi regulamentul interior al şcolii. În cazul în care comportamentul dvs. este de natură să submineze buna desfăşurare a cursului, veţi fi imediat exclus, fără preaviz sau rambursarea cheltuielilor de şedere.

Cazare
- Un depozit de 200 de euro depus în numerar vă va fi solicitat pentru a intra în posesia camerei dvs. la Campus Central sau în studio. El vă va fi rambursat integral în ziua plecării, mai puţin în caz de plată a daunelor, pierderilor, costurilor de reabilitare sau eventual de curăţenie.
- Taxa locală este inclusă în tarifele noastre
- Un regulament specific locului dumneavoastră de cazare vă va fi remis la sosire şi el trebuie să fie scrupulos respectat pe tot parcursul sejurului dumneavoastră.

http://www.azurlingua.com/adultes/tarifs2011.html

Le saviez-vous ?

220 millions de personnes parlaient français en 2011 et le français est la deuxiemme langue la plus enseignée dans le monde

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Des sessions pour vrais débutants


Un label qualité reconnu par le gouvernement français.


Des tarifs et des offres "sur mesure" qui correspondent à vos attentes.


Une reconnaissance institutionnelle (partenariats universités).

11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Deveniţi Fan Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE