Română (România)
Predare şi instruire Eticheta de calitate FLE

Etichetă oficială "Calitate limba franceză ca limbă străină"

Limba Franceză ca Limbă Străină

>

În 2007, Şcoala AZURLINGUA a fost distinsă cu eticheta "Qualité FLE".

Aceasta este una din primele şcoli de limba franceză pentru străini (FLE) din Franţa, care a fost etichetată pentru calitatea predării sale, facilităţile şi serviciile sale (administrare, înmatriculare, cazare…).

Această etichetă de calitate este un angajament al statului francez, prin intermediul  Ministerelor Educaţiei Naţionale, Învăţământului Superior şi Cercetării (Direcţia de Învăţământ Superior), Afacerilor Externe (Direcţia Generală pentru Cooperare Internaţională şi Dezvoltare) şi Delegaţia generală pentru limba franceză şi limbile din Franţa, care au decis să încredinţeze CIEP punerea în aplicare a unui sistem de certificare a centrelor de predare a limbii franceze ca limbă străină, situate pe teritoriul francez.

Această abordare permite identificarea, recunoaşterea şi promovarea şcolilor de formare, în care programele lingvistice şi serviciile conexe prezintă garanţiile necesare de calitate. Şcoala noastră de limba franceză susţine, desigur, această abordare, care permite tuturor celor care vin să înveţe limba franceză în Franţa, să realizeze acest lucru în cele mai bune condiţii.


http://www.azurlingua.com/label-qualite.htm


Despre calitate…

>

Interviu cu directorul şcolii: Jean-Luc Librati


Anul 2007 marchează consacrarea profesionalismului dumneavoastră, deoarece Şcoala Azurlingua a primit „Label Qualité Français Langue Étrangère” / "Eticheta de Calitate Limba Franceză ca Limbă Străină” . Cum aţi obţinut această distincţie?
Jean-Luc Librati
– De când am creat Şcoala Azurlingua, în 1990, am avut o idee foarte clară a obiectivelor pe care am dorit să le realizăm: să devenim una dintre cele mai bune şcoli de limba franceză ca limbă străină din Franţa. De-a lungul anilor, am lucrat la excelenţa ofertei noastre. Deoarece suntem apropiaţi de studenţii noştri, am fost capabili să identificăm aşteptările şi cerinţele lor. La  Azurlingua, ei au cele mai bune condiţii pentru a învăţa sau pentru a-şi îmbunătăţii limba franceză. Avem, de asemenea, privilegiul de a fi situaţi într-o zonă magnifică. Nisa, Cannes, Antibes, Juan-Les-Pins, Monaco, Grasse, St Paul de Vence, Saint-Tropez…Coasta de Azur este un vis!

De ce aceste instituţii franceze au dorit să eticheteze predarea limbii franceze ca limbă străină?
Jean-Luc Librati
- Studenţii care aleg să vină în Franţa pentru a învăţa limba franceză doresc, de asemenea, să descopere ţara noastră şi obiceiurile sale. Ei doresc să se bucure din plin de şederea lor,  fără griji şi fără surprize neplăcute. Certificarea le permite să aleagă o şcoală de încredere, prin compararea de elemente distinctive concrete. Pe scurt, să nu se înşele.

Dar pe ce dovezi obiective se bazează evaluarea şcolilor ?
Jean-Luc Librati
– Au fost stabilite seturi de criterii de calitate, cum ar fi conţinutul şi diversitatea formării, calificarea profesorilor, disponibilitatea personalului administrativ, interesul prezentat de programul cultural, gradul de modernizare a echipamentelor, adaptarea locaţiei la activităţi şi confortul reşedinţelor de cazare.
Eticheta este o garanţie, o dovadă de calitate. Cum noi eram pregătiţi să primim aceste stele, nu a fost nevoie să ridicăm nivelul serviciilor noastre şi nici să creştem în mod consecvent tarifele.


http://www.azurlingua.com/adultes/adultes.html

Astuce

Pensez à notre service transfert moins cher qu’un taxi il vous garantit un accueil personnalisé et vous accompagne directement à votre lieu de résidence

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Des sessions pour vrais débutants


Un label qualité reconnu par le gouvernement français.


Des tarifs et des offres "sur mesure" qui correspondent à vos attentes.


Une reconnaissance institutionnelle (partenariats universités).

11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Deveniţi Fan Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Cursuri profesori

Stagii pedagogice

formation pour Professeurs

formations pour professeurs

Program tenis Auron sau Nisa

Joc, set şi meci

programmes tennis Nice pour adolescents

Cours de français + Tennis


Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE