Română (România)
Cursuri de limba franceză pentru adolescenţi

Sejururi lingvistice pentru adolescenţi, în Franţa

Clasă de curs pentru adolescenţi – Parc Imperial

>

Programe "all inclusive" în Nisa, pentru tinerii cu vârste de la 13 la 17 ani

Ca alte sute de băieţi şi fete, de toate naţionalităţile, care participă la sejururi lingvistice pentru tineri, profitaţi de vacanţa pe care o aveţi pentru a învăţa limba franceză prin diverse metode atractive şi descoperiţi Nisa dar şi una dintre cele mai frumoase regiuni franceze, Coasta de Azur!


Paşte, Rusalii, Toamnă (imersiune în mediul familial)

În aceste perioade ale anului, puteţi urma cursuri de limba franceză (20 x 45 de minute sau 28 x 45 de minute, pe săptămână) la şcoala din centrul oraşului şi sunteţi cazaţi la o familie gazdă, cu pensiune completă (prânz la cantina şcolii sau mâncarea pentru prânz la pachet). Grupurile organizate pot fi cazate la hotel. 

 
Iulie şi august (tabere de vară pentru adolescenţi)

Baschet cu animatorii la Parc ImperialÎn timpul verii, cursurile se desfăşoară într-o şcoală de vară ce poate găzdui un număr mai mare de elevi. Puteţi opta pentru cazare la familii-gazdă, dar noi vă recomandăm să alegeţi unul din campusurile noastre de vară. Aceste locuri conviviale favorizează întâlnirile între elevi şi prezintă marele avantaj de limitare a deplasărilor. Într-adevăr, cursurile de limba franceză se desfăşoară în sălile de clasă ale campusului de vară. În plus, un serviciu de transport privat, foarte practic, cu autobuzul, vă permite să mergeţi în centrul oraşului până la miezul nopţii.

Indiferent de perioada aleasă, sejururile noastre lingvistice pentru tineri includ un program complet de activităţi, care combină armonios excursiile, sportul, ieşirile şi divertismentul, ce sunt propuse săptămânal. Supravegherea este asigurată de animatori tineri si dinamici, care ştiu, de asemenea, să vă motiveze pentru a practica limba franceză.


Cu Azurlingua, şcoală de limba franceză de reputaţie internaţională, sejurul la Nisa este atât instructiv cât şi distractiv; bogat în întâlniri şi schimburi culturale, ne asigurăm că acesta va fi pentru dumneavoastră o experienţă de neuitat!

http://www.azurlingua.com/ados/ado.html

Astuce

Avant votre arrivée faite le test de français sur notre site pour connaitre votre niveau il vous permettra de mieux connaitre vos forces et faiblesse et dès votre premier cours d’insister auprès de votre professeur sur les thèmes que vous voulez aborder

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Une destination d’exception : la Côte d’Azur


4000 personnes nous font confiance chaque année


Tous nos professeurs sont diplômés des universités françaises

 Une forte communauté, gage de qualité et de dynamisme (Facebook, tweeter..)


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 
image image image

Deveniţi Fan Facebook

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE